Anna Gimbrère en Hein Vergeer op De Perstribune

Zondag 16 februari zijn tv-presentator Anna Gimbrère en oud-schaatser Hein Vergeer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Anna Gimbrère, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is wetenschapsjournalist en tv-presentator. Ze brak door met het programma Galileo en is een geliefde gast in talkshows. Binnenkort presenteert ze voor de NTR het nieuwe programma Bodem in zicht, waarin Gimbrère samen met Eva Cleven op zoek goed naar het verhaal achter veelgebruikte en waardevolle grondstoffen als goud, lithium en fosfaat.

Hein Vergeer, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, laat zijn licht zondag schijnen op het WK Afstanden in Salt Lake City. Vergeer zelf stamt nog uit de tijd van vóór het WK Afstanden: de tijd van openluchtbanen en van de kernploeg. Vergeer werd in de jaren tachtig twee keer wereldkampioen en twee keer Europees kampioen allround. Na zijn loopbaan werd hij succesvol zakenman.

In De Perstribune signaleert de vaste mediakenner Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor het aangekondigde eind van De Wereld Draait Door in het algemeen en de rol van de tafeldame of -heer in het bijzonder.

De Perstribune wordt deze week gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*