Angela de Jong: ‘Als Frans Klein niet snel opstapt, maakt de NPO zich volslagen ongeloofwaardig’ 

AD-mediajournaliste Angela de Jong is van mening dat na de onthullingen rondom DWDD ook de positie van NPO-directeur Frans Klein onhoudbaar is geworden. Dat meldt zij in haar AD-column vandaag.

Volgens Angela heeft Frans Klein nogal luchtig gereageerd op alle zware aantijgingen. 

“Als Frans Klein niet snel opstapt als directeur content, maakt de NPO zich volslagen ongeloofwaardig. Voorzitter Frederieke Leeflang heeft een veilige werkomgeving hoog in het vaandel staan, zei ze na de onthullingen over The Voice. Nu is het tijd de daad bij het woord te voegen. Klein heeft de medewerkers van DWDD, maar in zekere zin ook Matthijs, die overduidelijk niet met de druk en de spotlights kon omgaan of gewoon een weeffout in zijn karakter heeft, vreselijk in de steek gelaten.”

8 Comments

 1. Elke omroep heeft een HR, vertrouwenspersoon, etc en dan nog kan er zoiets blijven etteren. Toont dit niet aan dat al die omroepjes zo vastgeplakt zitten aan het pluche dat er nooit een gezonde landelijke publieke omroep kan zijn. DWDD zal pas de eerste zijn van meerdere programma’s waar iets goed fout zit.

 2. Die stapt niet op Klein is een masochist eerste klas die geniet hier van, elke dag maar weer daarom zit hij ook op deze positie om te genieten met volle teugen hoe anderen stuk gaab, en krijgt er nog betaald voor ook !

 3. Door sommige BN’ers wordt gezegd dat MvN een topprestatie heeft geleverd. Daar kreeg hij ook een schandalig hoog salaris voor. Hij had ook kunnen stoppen.

 4. MvN een topprestatie geleverd?
  Hij was maar een talkshow host met een belachelijk hoog salaris.

  Een vuilnisman, die levert pas een topprestatie!
  Nu is het koud en het regent, in de zomer bij 35 graden, dat zijn topprestaties!

  MvN krijgt 40 keer zoveel per jaar voor één uurtje per dag aan tafel zitten….
  En dan ook nog 3 maanden vakantie per jaar.
  Het wordt tijd dat alle topsalarissen op een maximum van 1 ton per jaar worden gezet. Dan is er eens geld om het salaris van ECHTE harde werkers op te krikken.

 5. En deze figuren nemen een omroep als ON de maat. Dat is tenminste nog een omroep die echt kritisch is op de gevestigde (linkse) orde, maar dat wordt uiteraard niet getolereerd dat die linkse kliek die iedereen de maat neemt maar zelf zich misdraagt en verrijkt over de rug van de belastingbetalers. Martin Bosma heeft het (dis)functioneren van de publieke omroep al vele malen aan de orde gesteld maar dat is helaas steeds door de haagse kliek naast zich neer gelegd.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*