André van Duin presenteert De Nieuwe Lekkerbek

André van Duin zal deze zomer het kakelverse MAX-programma De Nieuwe Lekkerbek presenteren. Dit werd vanavond in Tijd voor MAX bekendgemaakt, waar André te gast was. In het programma presenteren kandidaten hun nieuwe eetsensatie aan een vakkundige jury. Die beoordeelt de eetuitvindingen op originaliteit, kwaliteit en smakelijkheid.

Naast een presentator en een jury zien we ook niemand minder dan Janny van der Heijden in het nieuwe MAX-programma. Janny weet alles over voedsel en geeft in De Nieuwe Lekkerbek uitleg over smaak(combinaties), producten en de geschiedenis van gerechten.

Het aanbod van exotische producten in de supermarkten is de laatste jaren sterk gegroeid en we zijn ons steeds meer bewust van wat we eten: niet alleen biologisch en duurzaam, maar ook vooral lekker. Onder de inzendingen bevinden zich tot nu toe onder meer een nieuw soort veganistische kaas, een Zwolse variant op de iconische Bossche Bol en speciale sporter-sushi. Of deze inzendingen ook de voorrondes gaan halen is nog niet bekend.

De Nieuwe Lekkerbek
Presentatie: André van Duin
Vanaf 1 augustus op NPO 1
www.maxvandaag.nl/lekkerbek

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*