André van Duin gaat nieuw MAX-programma presenteren

André van Duin gaat voor MAX een nieuw programma maken en presenteren. In André’s Comedy Club (werktitel) praat André samen met bekende namen uit de cabaret- en theaterwereld over hun levens, carrières en inspiratiebronnen. Positiviteit en plezier staan centraal. En met André aan het roer wordt er gegarandeerd veel gelachen. De uitzenddatum wordt later bekendgemaakt.

© Elvin Boer/MAX

Na jaren zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin binnenkort in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert of wiens shows hij heeft gezien. André ontvangt zijn gasten in een warme, intieme setting. Samen bekijken ze het rijke, komische oeuvre van de gast en gaan ze het gesprek aan over alles wat met humor te maken heeft. Wat maakt iemand succesvol, waar moet de gast zelf om lachen en wat zijn inspiratiebronnen geweest? 

Niets is zo moeilijk dan een ander aan het lachen te maken. Wat bij de één de slappe lach oplevert, is voor de ander totaal niet grappig. En wat te denken van sketches of conferences waar we vroeger om konden lachen; kunnen die vandaag de dag eigenlijk nog wel? Tijdens de ontspannen gesprekken passeert een groot aantal hilarische fragmenten de revue. André viert de lach in de breedste zin van het woord. En hij nodigt de kijkers thuis uit om mee te doen. 

Op een later moment volgt meer informatie over dit nieuwe programma. 

André’s Comedy Club (werktitel)
Uitzenddatum nog niet bekend
Presentatie: André van Duin

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*