André van Duin bakt door met Loes Luca


Na een week afwezigheid staan Heel Holland Bakt en Doorbakken dit weekend weer op het menu. Wie moet morgen de tent verlaten? De thuisbakker die op zaterdag afvalt is op zondag te gast in Doorbakken. In Doorbakken bespreekt presentator André van Duin wekelijks de afgelopen Heel Holland Bakt-aflevering. De bekende bakfan die deze week langskomt is Loes Luca. Doorbakken is zondag 3 april om 22.20 uur te zien bij MAX op NPO 1. 


André van Duin heeft zin in een weekend vol bakplezier © Elvin Boer/MAX

Loes Luca komt zondag in Doorbakken met André van Duin taarten proeven die zijn meegebracht door thuisbakkers uit het hele land. Janny van der Heijden neemt André wekelijks mee op pad voor een educatief uitje, deze keer bezoeken ze de bloemenkoningin van Rotterdam: Melanya. Zij maakt taarten van gelatine met bloemen erin. Een bijzondere techniek. Maar of Janny en André die ook onder de knie krijgen? Tot slot geeft Robèrt van Beckhoven de bakker – die de tent moest verlaten – weer een mini-masterclass en wordt de kijker getrakteerd op unieke, niet eerder vertoonde beelden uit Heel Holland Bakt. 

Het thema van Heel Holland Bakt deze week is ondanks de sneeuw: lente.

Een exclusief interview met de afgevallen thuisbakker is zaterdagavond direct na de uitzending te lezen op HeelHollandBakt.nl.

Doorbakken
Zondag 3 april 
Om 22.20 uur bij MAX op NPO 1
Presentatie André van Duin

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*