André Hazes heeft eigen zender in de Randstad

Online radiozender is ode aan de zanger.

Zanger André Hazes Jr. heeft vanaf vandaag zijn eigen zender in de Randstadregio: Maximum Hazes. De zender draait 24 uur non-stop het nummer ‘Leef’ van André Hazes Junior. “Een ode aan de zanger en duidelijkheid voor de luisteraar”, aldus eigenaar Michael Bartelet.

André Hazes heeft al op jonge leeftijd veel hits gescoord en heeft een grote groep fans in de randstad. Speciaal voor die fans is er nu Maximum Hazes. Om onenigheid te voorkomen over de nummerkeuze is gekozen om het nummer ‘Leef’ op repeat te draaien. Zo kan iedereen die het nummer ‘Leef’ graag even wil horen om te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen genieten van een korte, muzikale levensles van de zoon van de smartlappenkoning. Ook voor Hazes zelf kan dit nummer overigens als kleine opfriscursus dienen.

Michael Bartelet, eigenaar van de nieuwe zender laat weten: “Maximum Hazes is een ode aan de zanger en biedt duidelijkheid voor de luisteraars. Sinds de randstadfrequentie vorige maand in mijn bezit kwam heb ik nagedacht over de ideale invulling. Uit mijn boxen schalde op een avond de zin ‘Leef, pak alles wat je kan. En ga, a, a, a, a!” En dat is nou precies de essentie van wat ik wil overbrengen met dit station.”

Maximum Hazes is te horen op de onderstaande frequenties:
Amsterdam: 95.7 FM
Den Haag: 95.6 FM
Rijnland: 95.9 FM
Utrecht: 103.4 FM

10 Comments

  1. Nu is het MaximumMaan.
    (Nadat we van alles hadden gehoord van Joe tot Kink en zelfs het laatste uur van zeezender Veronica….)

    Beetje flauw en vooral erg saaaaaaai.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*