ALLsportsradio wordt mediapartner schaatsploeg Team Victorie

De schaatsploeg rondom Olympisch Kampioen Michel Mulder gaat een samenwerking aan met ALLsportsradio. Het online radiostation wordt mediapartner van Team Victorie en gaat de verrichtingen van de schaatsers op de voet volgen.

Lars Schotanus (ALLsportsradio/ YPCA). “Als sportzender volgen wij alles op het gebied van de sport. Het Nederlandse schaatsen behoort tot de absolute wereldtop en onze luisteraars vinden het interessant om het laatste schaatsnieuws te horen. Met Team Victorie krijgen we de gelegenheid om wat in de keuken te kunnen kijken en de luisteraar daarin mee te nemen. Juist het feit dat de ploeg zo stevig inzet op het betrekken van de fans via de sociale media is iets wat uitstekend past bij ALLsportsradio. We zullen dat onder andere gaan invullen door podcasts met korte reportages te delen met de fans. Maar ook met leuke (live) gesprekken in de studio.”

De samenwerking wordt later vandaag live in de uitzending beklonken. Groenewold komt naar de studio en zal de unieke propositie van Team Victorie komen toelichten. Dat doet ze samen met Ezechiël Kruijer, de marketing manager van Craft Benelux, dat zich recent als Kleding Partner aan Team Victorie heeft verbonden tot en met de Olympische Spelen in 2018. De uitzending is te beluisteren van 13.00 tot 14.00 uur op www.allsportsradio.nl   

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*