ALLsportsradio live tijdens Open Studio Dagen 2016

ALLsportsradio en Ericsson Broadcast Services bieden bezoekers van de Open Studio Dagen komed weekend letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen van ALLsportsradio. Het gehele weekend wordt vanaf het Media Park live radio gemaakt en biedt de sportzender bezoekers bovendien een complete sportexperience.

Tijdens de Open Studio Dagen worden deuren op het Hilversumse Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers krijgen een uniek kijkje achter de schermen en uiteraard wordt er het gehele weekend TV en radio gemaakt.

ALLsportsradio is er het gehele weekend live bij. De programmering staat dan ook geheel in het teken van Open Studio Dagen 2016. Dagelijks wordt van 10.00 tot 17.00 uur, in samenwerking met Ericsson Broadcast Services, live radio gemaakt vanaf de Open Studio Dagen, met sfeerverslagen, studiogasten en reportages. De presentatie is in handen van Ron Lemmens, Robert Denneman, Joost Schulte en Sander Verrips. De uitzendingen van ALLsportsradio zijn ook het gehele weekend via visual radio live te volgen via de website.

Naast een uniek kijkje achter de schermen biedt ALLsportsradio bezoekers van de Open Studio Dagen ook een complete sportexperience. Er worden de gehele dag clinics en demonstraties gegeven door (top)sporters en sportbonden. Van voetbal tot jeu de boules, van zweefvliegen tot korfbal. Maar ook kan het publiek zelf kennismaken met compleet nieuwe sporten, zoals YOU.FO. 

De Open Studio Dagen in Mediastad Hilversum zijn inmiddels een begrip. De afgelopen jaren namen duizenden bezoekers een kijkje achter de schermen van radio en televisie. Tijdens de Open Studio Dagen vinden veel activiteiten plaats op het Media Park en in de stad. De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*