ALLsportsradio doet live verslag van Hilversum City Run

Sportzender ALLsportsradio doet op zondag 3 april a.s.in een speciale uitzending live verslag van de Hilversum City Run 2022. Het evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste eendaagse sportevenement van de regio.

De programmering van ALLsportsradio staat tussen 10:30 uur en 16:00 uur geheel in het teken staat van de Hilversum City Run. Er wordt op ALLsportsradio verslag gedaan van alle onderdelen. Van kidsrun tot wedstrijdloop en vanrecreatieloop tot businessrun. Met deelnemers,achtergrondverhalen, studiogasten en sfeerreportages. 

Een team van ALLsportsradio rent zelf ook mee om live vanuit het deelnemersveld verslag te doen. De presentatie is in handen van Ron Lemmens, Daan Prins en Robert Denneman.

Dick Slootbeek, directeur Hilversum City Run: “Mooi dat we na twee jaar een virtuele run nu eindelijk weer een live run hebben. Met het live verslag van ALLsportsradio doen we er deze keer nog een schepje bovenop, met een complete mediabeleving vanuit in de mediastad.”

Na de uitzending zijn alle interviews ook als podcast terug te luisteren via www.allsportsradio.nl en alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

ALLsportsradio

ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minderbekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*