Allround radio-redacteur Omroep Max

Omroep MAX is een publieke omroep gevestigd in Hilversum die zich richt op mensen van vijftig jaar en ouder. Wij maken sinds september 2005 programma’s op radio, televisie en internet specifiek voor deze doelgroep. En met succes.

Voor het Radio 1-team van Omroep MAX zijn we op zoek naar een ervaren, creatieve radiomaker. MAX maakt op Radio 1 de programma’s Twee Dingen, De Perstribune en Nachtzuster. Met deze programma’s maken we opvallende, spraakmakende radio; actueel, persoonlijk, verrassend, met gevoel voor wat er speelt in de samenleving. In ons kleine team is nu plaats voor een nieuwe collega.

We zijn op zoek naar een sprankelende allround redacteur. Hij/zij gaat vooral aan de slag voor het programma Twee Dingen. In principe werk je twee dagen per week: woensdag (overdag) en vrijdag (middag/avond). Regie- en montage-ervaring zijn een absolute vereiste. Verder heb je ruime ervaring op het gebied van bureauredactie, verslaggeving en productie. Vanzelfsprekend is dat je het nieuws op de voet volgt. Je hebt originele ideeën voor de invulling van bestaande programmaonderdelen én komt met voorstellen voor nieuwe.

Solliciteren 
Voldoe jij aan deze profielschets? Dan maken we graag kennis met je. Stuur een CV en motivatiebrief naar Solliciteren@omroepmax.nl onder vermelding van ‘Redacteur MAX Radio 1’.
Reageren kan tot en met 20 november 2014.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*