Afscheidsbrief themakanaal NPO Best

Het Themakanaal NPO stopt volgend jaar. De redactie heeft op haar website reeds een afscheidsbrief aan de kijkers gepubliceerd.

NPO Best (voorheen Best 24 en HilversumBest) is een digitaal themakanaal van de publieke Omroep waarop 24 uur per dag programma’s te zien zijn die in het verleden werden uitgezonden door de Publieke Omroep. De zender bestaat sinds 1 december 2006 en is een initiatief van Han Peekel. NPO Best wordt beheerd door de KRO-NCRV.

De tekst is hieronder te lezen.

 

Lieve Kijkers,

Helaas komt er aan alle goede dingen een einde en zo ook aan de huidige vorm van het themakanaal NPO Best. Per 1 juni 2016 zal NPO Best het kanaal gaan delen met NPO Zapp Xtra en zullen er op Best naar alle waarschijnlijkheid veel soaps en serie worden uitgezonden.

Bij dergelijke fusies en onzekerheid verdwijnen er helaas ook steeds meer collega’s van de redactie. Dit betekent dat we minder bereikbaar zijn via telefoon, social media en e-mail het komende half jaar. Wat er na deze zes maanden zal gaan gebeuren is voor ons en anderen nog onduidelijk.

We willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme, tips en leuke berichten!

Met vriendelijke groet,

De huidige redactie van NPO Best.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*