Accountmanager STER

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van reclamezendtijd op radio en tv en advertentiemogelijkheden op de websites van de NPO. Je onderhoudt contacten met adverteerders en mediabureaus en brengt de behoeften van de klant in kaart. Je voert zelfstandig de onderhandelingen over jaarcontracten en campagnes, waarbij je op creatieve wijze invulling geeft aan het verkoopbeleid van de Ster. Je volgt ontwikkelingen in de (media)markt op de voet en weet hier (pro)actief op in te spelen. Je realiseert zowel persoonlijke als teamtargets. Je rapporteert aan de salesmanager. 

Profiel
•    Een relevante (afgeronde) opleiding op tenminste HBO-niveau ( bijvoorbeeld HEAO-CE/BE/AC)  
•    Minimaal 3 jaar werkervaring als accountmanager, het liefst binnen een B-to-B omgeving 
•    Ervaring in de mediabranche 
•    Je bent een commercieel gedreven, resultaatgerichte en integere relatiebeheerder
•    Sterk en creatief in onderhandelen en stressbestendig 
•    Je beschikt over analytisch en cijfermatig inzicht
•    Gezien de samenstelling van het team, gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een man

Ster biedt  
Een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een prettig teamverband. Je werkt in een interessante en dynamische commerciële branche. Daarnaast biedt Ster aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.   

Over Ster 
Ster is verantwoordelijk voor de verkoop van reclame op de radio- en televisiezenders en websites van de Publieke Omroep. Binnen de mediabranche onderscheidt Ster zich door haar kwaliteit, pro-fessionaliteit en betrouwbaarheid. De bedrijfscultuur van de Ster organisatie laat zich kenmerken als open, informeel, jong, nuchter, zeer gedreven en markt- en klantgericht. De organisatie is met 95 medewerkers middelgroot en kent een platte organisatiestructuur, waardoor de communicatie-lijnen kort en direct zijn. Binnen Ster is volop ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. Sterker nog, deze betrokkenheid om de organisatie te blijven ontwikkelen wordt ook van een ieder gevraagd. 

Interesse
Als je geïnteresseerd bent en aan het profiel voldoet, stuur dan een gemotiveerde reactie met je CV naar vacatures@ster.nl. Bel voor meer informatie afdeling Personeelszaken via telefoonnummer 035-672 55 00. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*