Accountmanager Digital Media Services / VOD

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager Digital Media Services / VOD bij het meest vooruitstrevende Broadcast IT-bedrijf binnen het Nederlandse medialandschap!

Dit gave bedrijf fungeert als kloppend hart van het Media Park in Hilversum en levert diensten voor o.a.; omroepen, televisieproducenten, bioscoop-exploitanten en vele anderen.

Wie zoeken wij?
Als Accountmanager Digital Media Services / VOD ben je een ambitieuze en pro-actieve verkoper die zijn voldoening haalt uit het binnenhalen van nieuwe deals en schrik je niet van harde targets en new business.

Daarnaast:

  • Ben je minimaal 3 jaar (aantoonbaar) succesvol geweest in een B2B verkoop van Digital Media Services & VOD oplossingen;
  • Heb je een uitgebreid internationaal netwerk van video content eigenaren, rechthebbenden en distributeurs;
  • Heb je minimaal een afgeronde (commerciële) HBO-opleiding;
  • Beheers je de Engelse taal perfect;
  • Ben je zelf startend, resultaatgericht, gedisciplineerd en ondernemend;
  • Sales en target driven;
  • Heb jij het vermogen nieuwe ontwikkelingen snel op te nemen en aan klanten te presenteren;
  • Denk je in maatwerk oplossingen.
  • Wat wordt er van je verwacht?

Je bent verantwoordelijk voor de nationale en internationale commerciële kant van de SmartVoD en DMS dienstverlening van dit bedrijf. Beide gericht op opdrachtgevers die via OTT hun video content laten renderen.

Alle aspecten van het salestraject behoren tot je taken, van het zelfstandig plannen van afspraken tot de onderhandelingen op directieniveau en aftersales. Leads vind je door zelf de markt in de gaten te houden, maar vind je ook binnen je eigen netwerk. 

Omdat de opdrachtgever geen standaardproduct verkoopt, is het inventariseren van de klantbehoeften een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je bespreekt uitvoerig wat de wens van de klant is en biedt op basis daarvan een passende oplossing. Je hebt intern goede contacten met de afdeling DMS en R&D, waarmee je nauw samenwerkt om jouw opdrachtgevers succesvol van dienst te kunnen zijn.

In deze functie wordt verwacht dat je een aanzienlijke bijdrage levert aan de groei van de organisatie.

Klinkt bovenstaande vacature jou als muziek in de oren? Wil jij aan de slag gaan binnen een organisatie waarin een positieve en ondernemende sfeer heerst? Reageer dan snel via onze site en wellicht ga jij binnenkort aan de slag binnen dit jonge en ambitieuze team als de nieuwe Accountmanager Digital Media Services / VOD!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*