Ab Nieuwdorp gaat de strijd aan met Blue Monday met Podcasts Fit Op 4

Voor wie vandaag last heeft van Blue Monday, omdat er nog niet is gewerkt aan de sportieve voornemens, is er goed nieuws. AVROTROS-presentator Ab Nieuwdorp van NPO Radio 4 stapt opnieuw in de (hardloop)schoenen van running-coach met een tweede seizoen van de podcast Fit op 4. Het doel is dat actieve luisteraars onder het genot van klassieke muziek en bemoedigende woorden en weetjes van Nieuwdorp, 60 minuten non-stop kunnen rennen. De podcast Fit op 4 is vanaf vandaag te beluisteren.

In de eerste reeks van Fit op 4 kan men starten met drie keer per week een lekker rondje lopen met als einddoel om na negen weken 30 minuten non-stop te kunnen hardlopen. In de nieuwe afleveringen van de podcast, die vanaf vandaag online staat, richt Nieuwdorp zich op de meer gevorderde loper. Tien weken lang lopen met wekelijks een interval- en een duurloop, met als missie 60 minuten non-stop rennen.

Klassieke mysteries
Ab Nieuwdorp zit zelf ook niet stil, althans als het om podcasts gaat. De tweede reeks van de podcast Klassieke Mysteries, die hij met Rebecca van der Weijde heeft gemaakt, staat nu ook online. In de nieuwe aflevering die vandaag verschijnt onderzoekt het duo: Hoe kon Liszt twee keer doodgaan?

Podcast Fit op 4
Podcast Klassieke Mysteries
De AVROTROS-podcast Fit op 4 is vanaf vandaag te beluisteren op nporadio4.nl/podcasts

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*