Aad van den Heuvel op de Perstribune van Max

Aad van den Heuvel is te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is de éminence grise van de Nederlandse televisiejournalistiek.

Hij stond aan de wieg van Brandpunt, de actualiteitenrubriek die momenteel een multimediale doorstart maakt onder de vernieuwde naam Brandpunt+. De naam van Van den Heuvel is in de omroepgeschiedenis ook verbonden aan het succesvolle tv-programma Ook dat nog! en aan de ontstaansgeschiedenis van Omroep LLiNK.

Pascal Bosschaart, te gast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is oud-voetballer van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag. Ooit werd zijn naam in verband gebracht met de absolute top (Manchester United), maar dat bleek uiteindelijk nét iets te hoog gegrepen. Bosschaart werd één keer geselecteerd voor Oranje, maar speelde nooit een interland. Tegenwoordig is hij assistent-trainer bij tweededivisieclub IJsselmeervogels.

Tv-recensent Ron Vergouwen staat in de rubriek Kassie Kijken stil bij de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix. Vergouwen zet de meest memorabele tv-momenten van de voormalig koningin op een rij. En voor ‘Vliegende Keep’ Jules van der Wardt is het zondag een bijzonder moment. Ruim zeven jaar ‘ving’ Van der Wardt voor De Perstribunede mooiste sportverhalen. Komende zondag keert de keep terug op zijn nest en kijkt hij – in de allerlaatste ‘keep’ – terug op de sportverhalen die hem zijn bijgebleven.

De Perstribune – Zondag 28 januari van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*