Samenwerking Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1 met het Vlaamse VRT Radio 1

Voor de derde keer gaan Omroep Zeeland, Omroep Brabant, L1 en het Vlaamse VRT Radio 1 op zoek naar de 100 mooiste liedjes in de eigen taal. Zaterdag 17 oktober is de volledige Top 100 van de Lage Landen Lijst te beluisteren in Zeeland, Brabant, Limburg én in Vlaanderen. De drie regionale omroepen maken een gezamenlijke uitzending. Tussendoor is er contact met de Vlamingen.

De Lage Landen Lijst is op 17 oktober te beluisteren van 9.00 tot 18.00 uur. De presentatie wordt gedaan door Henk Hover (L1), Elsa van Hermon (Omroep Zeeland) en Maarten Kortlever (Omroep Brabant). Presentator Maarten Kortlever. “Ook dit jaar belooft het weer een feest voor het oor te worden!”

De afgelopen is er massaal gestemd aan beide kanten van de grens en dat levert een mooi dwarsdoorsnede op. De corona-epidemie gooide dit jaar wel roet in het eten. “Normaal staan we met onze uitzending ergens op de grens met een locatie-uitzending. Dat vonden we dit jaar echt onverantwoord. Tot op het laatste moment zou er een Nederlandse presentator naar de studio’s van de VRT in Brussel gegaan maar dat hebben we op het laatste moment ook afgeblazen. We blijven nu aan onze eigen kant van de grens.”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*