5PM Group verwelkomt Laura Snapper en Marco van Houdt

5PM Group, waar onder andere YouTube Marketing Agency 5PM en videoproductiebureau Studio Catwise onderdeel van zijn, breidt verder uit met twee nieuwe senior teamleden: Laura Snapper en Marco van Houdt. Snapper is sinds afgelopen week aan de slag gegaan als Operational Director. Van Houdt is sinds december werkzaam als Client Director. Met deze twee zwaargewichten erbij verwacht 5PM een grote stap te zetten in de groei van de groep.

Jelmer Wind, co-founder 5PM: “We zijn met 5PM aan het bouwen aan een groep die alle facetten van YouTube Marketing bedient. We zijn de afgelopen twee jaar ontzettend snel gegroeid en daar hoort het professionaliseren van onze organisatie ook bij. Met Laura als Operational Director verwachten we hierin grote stappen te maken. Zij heeft haar strepen hier al flink in verdiend. Met de komst van Marco versterken we ons Client Service-team. Marco begrijpt onze markt als geen ander en komt nu al met goeie ideeën. We zijn ontzettend blij dat deze twee toppers ons team zijn komen versterken.”

Laura Snapper
In haar nieuwe managementrol als Operational Director is Snapper verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de organisatie, planning, organisatie, aansturing en coaching van de teamleden van de 5PM Group. Laura Snapper: “De energie die ik voel binnen 5PM, de creativiteit, de passie en ambitie die zij uitstralen, en hoe zij in twee jaar tijd dit bedrijf hebben weten uit te bouwen van vier oprichters naar 75 tevreden teamleden vind ik echt te gek en sluit heel erg aan bij wie ik ben als persoon. Ik vind het mooi dat we vanuit die energie met elkaar kunnen samenwerken en dat ik vanuit mijn rol, achtergrond en expertise de organisatie verder kan laten groeien.” Snapper werkte hiervoor bij Glasnost, Ogilvy en The Gardners.

Marco van Houdt
In zijn nieuwe rol als Client Director helpt Van Houdt klanten aan succes op YouTube en zet hij zich in voor het realiseren van duurzame relaties. Marco van Houdt: “In de afgelopen maand is mij duidelijk geworden waarom 5PM zo hard groeit. Zij hebben de juiste mensen aan boord en bieden de verantwoordelijkheid waarin ieder vrijuit kan opereren. 5PM heeft doelbewust gekozen voor een expertise rol en kan zo dus ook het verschil maken, iets wat één-op-één matched met mijn overtuigingen. In mijn rol richt ik mij op het realiseren van langlopende samenwerkingen en de groei daarvan.” Van Houdt was voorheen werkzaam bij XITE, Sanoma en de Koninklijke Landmacht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*