3FM DJ Paul Rabbering naar Syrië voor Serious Request

Serious Request, het jaarlijkse radio evenement op 3FM, zal in december in het teken staan om jongeren (15-25 jaar) in conflictgebieden hun toekomst terug te geven.

In de uitzendingen van Serious Request was altijd Eric Corton te horen met indrukwekkende reportages uit conflictgebieden, na het vertrek van Corton van 3FM naar NPO Radio 1 zal 3FM DJ Paul Rabbering zijn rol overnemen. 

In zijn radioprogramma vertelde Paul Rabbering hoe hij zich klaar heeft gemaakt op een reis naar Syrië om daar reportages te maken voor 3FM Serious Request 2015. Dit jaar komen 3FM en het Rode Kruis in actie om jongeren in conflictgebieden hun toekomst terug te geven.

Luister hier de uitzending op 3FM terug waarin Paul Rabbering vertelt hoe hij zich klaar maakt voor zijn reis en reportages. Hierin zegt Rabbering dat hij niet de druk voelt van zijn voorganger Eric Corton. “Voor mij voelt het zwaarder dat het daar gevaarlijk is. Het onderwerp van Serious Request is heel actueel, het is heel erg nodig om jongeren daar weer hun toekomst terug te geven, en dat ze weer scholing en werkopleidingen krijgen.”

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*