‘3 op reis’ dagelijks op tv

The sum­mer is ma­gic! BNN-pre­sen­ta­to­ren Mauri­ce Lede, Emma Wor­tel­boer, Lex Ui­ting, Va­le­rio Zeno en Eva Ko­re­man pak­ken deze zo­mer hun rug­zak om de kij­ker de meest avon­tuur­lij­ke, zwoel­ste, mooi­ste en tof­ste plek­ken te la­ten zien.

Dus heb je dit jaar geen lek­ke­re zon-zee-strand­va­kan­tie om naar uit te kij­ken? Geen pro­bleem, ’3 op reis mid­week’ creëert het ul­tie­me va­kan­tie­ge­voel ge­woon bij jou in de huis­ka­mer.

Mix
Ie­de­re werk­dag brengt het pro­gram­ma een mix van de lek­ker­ste be­staan­de reis­pro­gram­ma’s uit bin­nen- en bui­ten­land ge­com­bi­neerd met nieu­we zo­mer­se avon­tu­ren van één van deze vijf BNN-pre­sen­ta­to­ren.’3 op reis mid­week’ is van­af van­daag ie­de­re werk­dag, vijf we­ken lang te zien om 20.00 uur bij BNN op NPO 3. In de eer­ste week be­zoekt Mauri­ce Lede de stad San Fran­cis­co, waar hij op zoek gaat naar de roots van de Sum­mer of Love: San Fran­cis­co.

Deze zo­mer is het vijf­tig jaar ge­le­den dat in San Fran­cis­co hon­derd­dui­zen­den jon­ge­ren zich daar ver­za­mel­den om het ver­zet te­gen de ge­ves­tig­de orde te vie­ren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*