25e editie van de NPO Radio 2 Top 2000 geopend (video)

Samen met de iconische Nederlandse drummers Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Norman Bonink (BLØF), Jamie Westland (DI-RECT) en Niles Vandenberg (Kensington), een orkest en een kinderkoor heeft Bart Arens vannacht de 25e NPO Radio 2 Top 2000 op indrukwekkende wijze geopend. In een show vol lichteffecten en vuurwerk presenteerde Bart tegen de achtergrond van een videowall een mash-up van maar liefst vijftig Top 2000-nummers. 

9 Comments

 1. Zwaarmoedige opening, lekker deugen/woke zijn. Die opening was weer een goed voorbeeld. Gelijk al weer gegeten en gedronken van deze poppenkast.

 2. Valt op dat de meeste muziek past bij de dienstdoende dj, die Marieke draait veel harde rock. (Ook de 2e dag) Begin te twijfelen aan de echtheid van de lijst. Ongekend hoeveel onbekende nummers erin zitten. Wie stemt daarop? Fanclubjes? En dan de kreet: de lijst der lijsten! Het is een opeenhoping van veel bras en popsongs geworden. Helaas !

 3. Sowieso is de Top 2000 links socialistisch van het politieke spectrum.

  Gemist kans, ze hadden net als Omroep MAX beter de aandacht kunnen vestigen in eigen land met torenhoge infaltie, woning nood en armoe. Afgezien dat het verschrikkelijk is in de brandhaarden wereldwijd.

  En verder weer Jeroen van Inkel met z’n pannendeksels en kookgerei tijdens een Waltzje, man, man, man.

 4. Morad kreeg de nieuwslezer van doenst op de dansvloer tijdens Slayer. Edward? Hij had een hele toffe teletekstkersttrui (scrabble woord)

  Zowiezo is Morad het pareltje van de top2000. De reacties zijn opvallend veel en positief.

  Gaat daarcop tafel het publiek opporren terwijl hey al Jeroen van Inkel zijn beurt was.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*