2019-editie Serious Request brengt 1,4 miljoen euro op

De tweede editie van 3FM Serious Request: The Lifeline heeft in totaal 1.418.513,- euro opgebracht voor de slachtoffers van mensenhandel.

Drie duo’s van 3FM-dj’s hebben bijna 500 kilometer gelopen, van Goes naar Groningen, om acties te bezoeken en geld op te halen voor het Rode Kruis. 

Dit maakte NPO 3FM zojuist bekend tijdens de eindshow op de Ossenmarkt in Groningen. Daar werden 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Herman Hofman, Jorien Renkema, Mark van der Molen, Frank van der Lende en Eva Koreman feestelijk onthaald na hun lange wandeltocht. Samen met Wijnand Speelman en Rob Janssen maakten de drie duo’s het eindbedrag bekend. Voorafgaand aan de bekendmaking waren er optredens van Naaz, Blanks, Merol, Roxeanne Hazes en Snelle. Na de onthulling startte Sidney Samson zijn nummer ‘It’s About To Go Down’ in, één van de meest aangevraagde nummers van 3FM Serious Request. 

In 2014 was de opbrengst nog € 12.380.438.

2 Comments

  1. Eigenlijk beschamend weinig en illustratief voor het failliet van 3FM.
    In Belgie werd met soortgelijke acties 23 miljoen opgehaald.

    Wanneer gaat dat FM net nu eens naar Radio 5, oftewel wanneer houdt het commercieel denken bij NPO nu eens op en wordt het beleid publieksvriendelijk.

  2. Opnieuw een diepte punt voor 3FM wat de zenderbaasjes zelf niet zien, jongens trek de stekker eruit en laat radio 5 iedereen blij maken. Een blinde ziet de neergang!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*