10.000 bezoekers bij EO’s Nederland Zingt Dag

De Evangelische Omroep bestaat 50 jaar en organiseerde de Nederland Zingt Dag in een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 10.000 bezoekers kwamen bij elkaar.

De zestiende editie van dit muzikale evenement droeg het thema ‘Bouw Uw Koninkrijk’. Ds. Arie van der Veer, EO-directeur Arjan Lock en Wim Grandia leverden een inhoudelijke bijdrage.

EO-directeur Arjan Lock: “Dat we met zoveel mensen bij elkaar mogen komen om zo uiting te geven aan ons geloof, stemt tot dankbaarheid. Samen zingen tot eer van God hoort al 50 jaar bij de EO. Met alles wat we doen in de media geeft ook dit voor mij echt invulling aan het bouwen aan Gods Koninkrijk.”

Naast de samenzang waren er diverse koren en artiesten zoalsals Sharon Kips, Joke Buys en At Once aanwezig. Ook tijdens het pauzeprogramma stonden verschillende activiteiten in het teken van het vijftigjarig jubileum van de EO. Zo waren er liveoptredens, gezellige cafés en zond Radio 5 live uit met een zinderende EO kennisquiz met (oud) EO’ers. De presentatie was vandaag in handen van Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*