๐——it zijn de ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐Ÿฎ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ง๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ-๐—ฅ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

De Nederlandse kijkers hebben weer gestemd op hun favoriete tv-programmaโ€™s van het afgelopen kwartaal. Deze vijf programmaโ€™s (op alfabetische volgorde) hebben zich gekwalificeerd voor de Gouden Televizier-Ring 2024:

BinnensteBuiten (KRO-NCRV)
Boerderij Van Dorst (BNNVARA / Witte Geit)
Meer dan Verwacht (EO / Skyhigh TV)
My Tribute to Elvis (SBS / Talpa Studios )
The Tribute: Battle of the Bands (SBS / Talpa Studios )

Bindinc. organiseert de verkiezing van de belangrijke televisieprijs en feliciteert alle makers, producenten, omroepen en zenders van harte! Vanaf augustus strijden deze programmaโ€™s verder met de winnaars van de andere kwalificatierondes, vijf Streaming-Only programmaโ€™s en vijf wildcards die later dit jaar door de organisatie worden uitgedeeld om de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2024, de spectaculaire ontknoping volgt in oktobe

7 Comments

  1. Vijf Streaming-Only programmaโ€™s en vijf wildcards die later dit jaar door de organisatie worden uitgedeeld om de felbegeerde Gouden Televizier-Ring

    Dit blijft toch nog steeds heel raar bij een prijs van de kijker.

    Tijd dat dit event weggehaald word bij AVROTROS en het een algemeen iets gaat worden van alle Nederlandse tv zenders. Net als in Belgiรซ bij de Kastaars en De Gouden Kโ€™s (hier ZAPP Awards). Deze events worden in Belgiรซ gezamenlijk gemaakt en uitgezonden door VRT, VTM en PLAY. Zo zouden de NPO, RTL en SBS het hier in Nederland ook moeten doen. En niets een toevoeging van de organisatie maar, gewoon de kijker het helemaal laten bepalen.

  2. Als toevoeging, en die kijker moet ook in de zaal zitten en een groot evenement krijgen. Dus vanuit Ahoy of de Ziggodome. In Belgiรซ doen ze De Kastaars en De Gouden Kโ€™s van uit het Sportpaleis in deze eerste week van januari. Ook vinden in die week de uitreikingen van de Miaโ€™s plaats vanuit dat zelfde Sportpaleis. De Miaโ€™s zijn de belangrijke muziek prijzen in Belgiรซ.

    Kan in Nederland ook De Televisie prijzen, Radio prijzen, Kids prijs en de Edions music awards in de eerste week van januari vanuit een grote zaal. Steeds een andere dag natuurlijk. De kosten voor de zaal en de producties kunnen verdeeld worden onder de genen die het organiseren. Elke zender zendt het uit.

    Zou leuker zijn voor de kijker en ook voor deze prijzen die dan echt wat voorstellen van en met het publiek. Wie staat er op om aan tafel te gaan en dit te organiseren in Nederland?

    • Geweldig idee en je zou er niet een week, maar de hele maand januari mee kunnen vullen en dan inderdaad vanwege ’t belang alles op alle zenders tegelijk uitzenden. Dan moet je wel kijken en genieten. Je kan makkelijk uitbreiden door bijvoorbeeld iedere avond 1 categorie centraal te stellen. En dan met gasten, oude fragmenten en zang en dans in de Ziggo Dome. Ik zie ’t helemaal voor me. Je hebt wel vaker goeie ideeรซn. Moet je eens wat mee doen, nu blijft ’t maar liggen op Spreekbuis.

      • Ik heb inderdaad vaak hele goede ideeรซn en niet zoals jij hier alleen maar commentaar op andere mensen en meningen. Je zegt zelf geen tv te kijken en radio te luisteren dus wat doe je hier?

        Het bovenstaande is niet mijn idee maar zoals het in Belgiรซ doen. Daar is het dus niet een feestje voor alleen BNโ€™rs en medewerkers van AVROTROS (net als de Wie is de Mol finale waar het publiek buiten staat en het feestje binnen is) maar alles om het voor de kijker leuk te maken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*