Nieuws

Spreekbuis.nl start 'Witte Fietsenplan' op jarig Media Park

Door: Redactie - October 25, 2016

Het is deze week precies 55 jaar geleden dat de eerste paal door NTS-voorzitter Emile Schüttenhelm in de grond van het omroepkwartier werd geslagen. De jaren daarna groeide het Media Park uit tot het bruisende mediahart van Nederland, waar dagelijks 6.000 mensen bij meer dan 125 (media)bedrijven werkzaam zijn. Om dit heugelijke feit te vieren stelt omroepplatform Spreekbuis.nl komende weken witte fietsen beschikbaar.

Komende weken zullen diverse openbare Spreekbuis-fietsen op het Mediapark worden geplaatst. De fietsen zijn vrij te gebruiken voor omroepmedewerkers om zich makkelijker over het bedrijventerrein te kunnen bewegen.

Richard Otto (Spreekbuis): 'Met omroepplatform Spreekbuis willen we broadcastprofessionals op een efficiënte wijze het laatste medianieuws serveren. Met deze fietsen willen we ook hun werkterrein efficiënter maken.’.

Het witte fietsenplan is een fenomeen van de Provo-beweging uit de jaren '60. Enkele jaren geleden heeft Google eenzelfde fietsendeelplan omarmd en zijn er op het Google bedrijventerrein in Silicon Valley veel Google-fietsen vrij te gebruiken.

Onzorgvuldigheden of inhoudelijke feedback? Meld het ons.


« RTL ont­slaat vlog­ger Snapking Steeds meer HbbTV's »

Deze site is gemaakt door Two Kings en draait op Bolt.