Zorgen om Chateau Meiland

Ook de tv-familie Meiland wordt zwaar getroffen door de Corona crisis. Al eerder had het bekende tv-gezin te maken met veel afzeggingen toen bekend werd dat zij hun kasteel Chateau Marillaux zouden verkopen om te verhuizen naar een nieuwe locatie in de Achterhoek. Of dit nog door zal gaan is twijfelachtig. Door de crisis lijkt het bekende kasteel onverkoopbaar.

Door de COVID-19 lockdown in Frankrijk kan het gezin nu ook geen gasten ontvangen. Ook dit heeft grote financiële consequenties. Familie Meiland loopt hierdoor zo’n 7.000 euro per week aan inkomsten mis. Door de inkomsten vanuit Talpa worden de kosten slechts deels gedekt.

Door de strikte Franse lockdown-maatregels en het gebrek aan gasten zijn er ook risico’s dat de televisieserie minder interessant voor de kijker zal zijn. Het succes van de serie kan hierdoor snel verbleken.

4 Comments

  1. Wat tegenvallende kijkcijfers betreft zal het wel meevallen want in deze corona-tijd kijk ik nog meer uit naar de Meilandjes dan ooit te voren, maar dat ze verder een strop lopen op financieel gebied dat lijkt wel zeker, maar de Meilandjes zullen de Meilandjes niet zijn als ze zich daar weer weten uit te trekken en anders lijkt mij de Meilandjes bij de Voedselbank ook zeer vermakelijke televisie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*