Ziggo Sport met Jack,zonder Champions League

De nieuwe gratis sportzender Ziggo Sport begint op 12 november. Ontvangst op kanaal 14 is gratis voor digitale klanten. Er zullen overigens geen voetbalwedstrijden uit de Champions League te zien zijn. Die blijven gereserveerd voor het betaalde kanaal van Ziggo. 

Op Ziggo Sport zullen grote sportevenementen uit binnen- en buitenland worden uitgezonden, zoals EK en WK-kwalificatiewedstrijden, de Formule 1 en NBA-basketbal, internationaal voetbal, tennis, golf, basketbal, hockey, rugby, beachvolleybal en atletiek.

Van Gelder
Jack van Gelder(ex NOS) gaat de wekelijkse talkshow Peptalk presenteren met Frank Evenblij. Hij komt ook in het presentatieteam van studio uitzendingen rond live- wedstrijden. Ziggo Sport is ook te bekijken via een app op tablet, smartphone, laptop en pc en het is mogelijk de uitzendingen tot zeven dagen terug te zien.
 
De betaalde sportzender van Ziggo, Sport1, gaat Ziggo Sport Totaal heten en bestaat uit zes kanalen, waaronder de 24/7 kanalen: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Racing. Voor het ‘open net’ heeft SBS6 de rechten op het uitzenden van de Champions League.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*