Ziggo’s Talent of the Future komt met detectiveserie

Talent of the Future opent deuren voor nieuw tv-talent

Kabelaar worden steeds meer contentmarkers. Talentvolle tv-makers krijgen een podium bij kabelaar Ziggo. Met steun van Ziggo’s programma Talent of the Future maakten de 17-jarige Paulus Keijser en 20-jarige Joerie Jansen de nieuwe detectiveserie Janice Holmes en krijgen de talenten zo een podium.

De tv-aanbieder vindt het belangrijk dat Nederland haar leidende rol in de digitale wereld blijft houden. Daarom investeert het bedrijf in talent van de toekomst om zo innovaties te versnellen en positieve veranderingen in de maatschappij teweeg te brengen. Met het programma Talent of the Future ontplooit Ziggo initiatieven die de educatie, opleiding en werkervaring van jeugd en jongeren stimuleren.

De pilot is ontwikkeld door filmmakers Paulus Keijser en Joeri Jansen. Na afronding van hun filmopleiding hebben ze hun krachten gebundeld in het plan samen een serie te maken. Wat begon als een filmpje op YouTube is inmiddels uitgegroeid tot een pilotaflevering, die Ziggo heeft gesponsord. Paulus en Joeri hopen met de pilot voldoende aandacht te genereren om begin 2017 het eerste seizoen met zes afleveringen te kunnen produceren.

Video: Janice Holmes (pilotaflevering)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*