’Ziggo is laatst overgebleven kandidaat Nederlandse Formule 1-uitzendrechten’

Ziggo staat op het punt de uitzendrechten voor de Formule 1 in Nederland vanaf 2025 terug te winnen, waardoor het Viaplay en andere concurrenten achter zich laat. Dat meldt GPblog.

Volgens informatie die GPblog heeft verkregen, is Ziggo de laatste overgebleven kandidaat en wordt verwacht dat zij binnenkort het nieuws officieel bekend zullen maken.Sinds 2022 zijn de uitzendrechten in handen van Viaplay, maar met het aflopen van hun contract aan het einde van 2024, streden meerdere partijen om deze waardevolle rechten. Ondanks de interesse van Viaplay om de rechten te behouden, is het Ziggo die er met een winnend bod vandoor lijkt te gaan. Naar verluidt heeft Ziggo een aanzienlijk miljoenenbod uitgebracht, waarmee het de concurrentie, waaronder Viaplay, Canal+, en RTL, heeft overtroefd.Deze ontwikkeling betekent dat de Formule 1-uitzendingen in Nederland waarschijnlijk terugkeren naar het open kanaal van Ziggo Sport, wat goed nieuws is voor Nederlandse F1-fans.

Lees het hele artikel op GPblog.

https://www.gpblog.com/nl/nieuws/267419/f1-in-nederland-terug-bij-ziggo.html

17 Comments

  1. Prima, maar dan wel zonder het van Ol-la-lav Mol. De man is een Max Verstappen wannabe die totaal geen objectief commentaar meer geeft. Lekker alles door een Oranje bril bekijken. Verstappen is goed genoeg, helemaal niet nodig. Misschien kunnen ze samen eens een logopedist bezoeken.

  2. Ik heb ook gelezen dat ze alle rechten hebben in dit pakket. Dit betekent ook geen F1TV in Nederland en daar ben ik niet blij mee. Ik ben niet van plan om over te stappen naar Ziggo(te lage snelheid) of TV te nemen.

  3. Ik heb er geen verstand van, maar Ziggo heeft ook Ziggo Sport Totaal, een extra tv-pakket dat 12 euro per maand kost. Als ’t daarachter verdwijnt en waarom niet?

    • Ik ben blij voor alle nederlandse f1 fans, als de race voor ziggo gebruikers dan gratis is te zien? Hoe goed gaat ziggo dit aan de vaste klanten verkopen. Dit is even afwachten.
      Officieel is het nog niet, het is even afwachten….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*