Yvon Jaspers bezoekt oud-deelnemers in vier Boer zoekt Vrouw Specials

image

Ruim 15 jaar geleden was de eerste serie Boer zoekt Vrouw te zien. Inmiddels zijn we 55 logeerweken, meer dan 75 baby’s en vele huwelijken verder. Sommige boeren duiken regelmatig op in de media, maar velen zien we zelden terug. Yvon Jaspers is erg benieuwd hoe het nu met ze gaat.

Hoe kijken zij terug op hun zoektocht? Is de liefde nog altijd in hun leven? En hoe gaat het nu met hen in deze rare tijden? Dat is te zien in vier Boer zoekt Vrouw Specials, vanaf zondag 17 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.
Yvon: “Met de meeste boeren heb ik contact gehouden. We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden. Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is!” 


Boer zoekt Vrouw Special, vanaf zondag 17 mei, 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*