Yvette van Boven op De Perstribune

Zondag 12 december zijn kookboekenschrijver en programmamaker Yvette van Boven en autocoureur Jeroen Bleekemolen te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Yvette van Boven, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is vanaf komende week op tv te zien met een nieuwe reeks De Streken van Van Boven. In het programma reist ze met haar hond Hughie door Nederland op zoek naar bijzondere verhalen en gerechten. Van Boven schreef meerdere kookboeken; vorig jaar werd haar boek Home Made Basics bekroond met de titel Het Gouden Kookboek

Autocoureur Jeroen Bleekemolen, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, boekte successen in de Duitse Formule 3, de Porsche Supercup en in de Le Mans Series. In De Perstribune kijkt Bleekemolen vooruit naar de apotheose van het Formule 1-seizoen: in de laatste GP van het jaar strijden Max Verstappen en Lewis Hamilton om de wereldtitel.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*