Youp van ’t Hek stelt 23 voorstellingen ter beschikking voor videoplatform Voorstelling Gemist

Youp van ’t Hek brengt de registraties van zijn voorstellingen samen op één plek. 23 voorstellingen zijn te vinden op het online video platform Voorstelling Gemist, van zijn eerste solo Man vermist tot zijn meest recente oudejaarsvoorstelling Een vloek en een zucht. Van het verleden tot het heden

Youp van ’t Hek begon zijn illustere carrière in 1973 samen met Cabaret NAR. Hun laatste voorstelling Man vermist betekende de doorbraak van Youp van ’t Hek en wordt beschouwd als zijn eerste solovoorstelling. Vanaf dan gaat het hard met Van ’t Heks carrière en staat hij avond na avond in uitverkochte zalen. Vanaf dit programma worden zijn voorstellingen geregistreerd door de VARA en uitgezonden op televisie.

De cabaretier heeft ervoor gekozen zijn beschikbare registraties aan te bieden aan Voorstelling Gemist. Enkele registraties zijn vanwege rechten nog niet vrijgegeven. Door de voorstellingen op één plek aan te bieden krijgt de kijker een goed inzicht in de ontwikkelingen in het werk van Youp van ’t Hek.

Voorstelling Gemist
In totaal zijn er 23 shows te vinden op voorstellinggemist.tv. Voorstelling Gemist heeft het grootste aanbod online voorstellingen. Naast de voorstellingen van Youp van ’t Hek staat ook het volledige oeuvre van Theo Maassen, Dolf Jansen en Arie & Silvester op Voorstelling Gemist. Het platform maakt ook ruim baan voor shows van Lenette van Dongen, Javier Guzman, Sanne Wallis de Vries, René van Meurs en meer dan 75 andere artiesten. Naast cabaret staan er ook musicals, dans- en toneelvoorstellingen op voorstellinggemist.tv. Bezoekers kunnen een abonnement afsluiten voor € 6,95 per maand. Hiermee krijgt de abonnee onbeperkt toegang tot alle voorstellingen.

VoorstellingGemistTV is onderdeel van het Hilversumse mediabedrijf DutchChannels. Dit bedrijf lanceerde eerder al Foodmakers, New Faith Network, Flixy en With Love.

2 Comments

 1. Bonjour Spreekbuis 🙃
  Grote FAN van Youp …. en krijg hier in Zwitserland
  voorstellinggemist.tv. NIET te pakken om de 23 voorstellingen
  van van t Hek op te slaan, en zo ook de titels te zien.
  Op de BVN TROS ook niets ‼️
  Kunnen jullie mij ajb helpen. MERCI 🙏
  Groetjes Hanneke Barten in Verbier

  • Het geoblock binnen de EU is sinds vorig jaar opgeheven. Alleen EU zit niet in de EU, waardoor niet alles te zien is.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*