WNL: ‘Slechts 1% van de NPO is rechts’

De kleine publieke omroeporganisatie is een opmerkelijke ledenactie op Facebook gestart.

De campagne start met de tekst ‘Slechts 1% van de NPO is rechts. Dit moet anders!’. De omroep tracht hiermee nieuwe leden te binden.

WNL geeft in haar ledenwerfcampagne aan: ‘WNL noemt zich graag de omroep van Wij Nederland en wil binnen de publieke omroep een stem geven aan de brede liberaal-conservatieve stroming in ons land.

Met ongeveer 1 procent van de NPO-middelen maakt WNL toegankelijke programma’s als Goedemorgen Nederland, WNL op Zondag, Stand van Nederland, Haagse Lobby, Zaak van je Leven, Hufterproef, Allemaal Familie en Opiniemakers. Help ons groeien en word nu lid!’.

Veel Facebook gebruikers hebben op de WNL-actie gereageerd. Opvallend zijn de vele negatieve reacties van kijkers die twijfelen over het rechtse geluid van WNL.

4 Comments

  1. De NPO is een linkse propaganda machine….dit weet iedereen en ik persoonlijk kan er niet meer naar kijken. Hoop dat deze zender gesaneerd wordt. Veel nepnieuws. Bah…

  2. Ik heb er 35 jaar gewerkt, maar heb me nooit met politiek – rechts-links bezig gehouden.
    Wel werd ik gek van al die politici als programmamaker. Om de 4 jaar kwamen ze weer met andere ideen. En maar foeteren op de P.O. maar wel steeds komnen in de programma’s………Gek werd ik er van. En ook van reacties zonder bewijs als die van “Zijlstra”.

  3. Wat bezielde Rick Niemann om Thierry Baudet zo onbeschaamd te interviewen afgelopen zondagmorgen 10-2-2019?
    Werd Niemann steeds ingefluisterd om ‘iin te breken’ zodra Baudet aan het woord kwam?
    Ik hoop dat het tegenovergestelde bereikt wordt door deze minderwaardige actie van Niemann.

  4. Ik hoop niet met veel anderen dat die oproerkraaier van D66 morgen in jullie programma zit ,ik vindt ook dat de 2 gasten aan tafel door tijd gebrek te weinig aan het wordt komen ,na het nieuws wordt veel herhaald door jullie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*