Wieteke van Dort en Frits van Amersfoort op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag tussen 12.00 en 14.00 uur zangeres/actrice Wieteke van Dort en ‘racebaas’ Frits van Amersfoort.

Over Wieteke van Dort, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, verscheen deze week de biografie Kind van twee culturen van de hand van journalist Hans Visser. Het boek vertelt de geschiedenis van de familie Van Dort, die in de negentiende eeuw naar Indië vertrok. Wieteke werd geboren in Soerabaja, maar vertrok in haar vroege tienerjaren naar Nederland, waar ze uiteindelijk doorbrak als actrice in onder meer De Stratemakeropzeeshow.

Frits van Amersfoort, te gast in het sportuur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is een grootheid in de Nederlandse autosport. Al jaren heeft hij een eigen renstal: Van Amersfoort Racing. Het Formule-3-team van Van Amersfoort geldt als het ultieme opleidingsteam van Nederland. Huub Rothengatter, Giedo van der Garde, Christijan Albers en vader en zoon Verstappen bereikten via Frits van Amersfoort de top in de autosport.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen verder stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het verleden en bij de mediatrends uit het heden. Deze week onder meer aandacht voor het fenomeen ‘Nederlands-Indië in de Nederlandse media’.

De Perstribune wordt ook zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes en Carrie ten Napel.

MAX: De Perstribune
Zondag 28 oktober
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

1 Trackback / Pingback

  1. HilversumTV blikt terug op traditionele Sinterklaas intochten - Spreekbuis.nl

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*