Wat te bingewatchen dit voorjaar

Bron: Unsplash 

Met de lente op komst heb je de kans om in een frisse wereld van entertainment te duiken. Van series en films tot reality-tv, documentaires en zelfs sport, er is voor elk wat wils. Dus of je nu op zoek bent naar een epische bingewatch-serie of gewoon een uurtje ontspanning, dit zijn enkele van de beste opties die dit voorjaar beschikbaar zijn.

Iets gemist deze winter? 

De streaming-platformen hebben de afgelopen maanden een stroom van nieuwe series uitgebracht, dus er is genoeg om uit te kiezen. In het ExpressVPN streamingoverzicht 2023 vind je alle top streaming tips. 

Als je in de stemming bent voor iets luchtigs en leuks, kijk dan eens naar Emily in Paris van Netflix. We volgen Emily (nu al 3 seizoenen) terwijl ze zich een weg baant door de ups en downs van het daten in Parijs.

Ben je eerder op zoek naar iets duisters om bij weg te dromen? Kijk dan naar YOU, de serie waarin een seriemoordenaar gepassioneerd op zoek gaat naar zijn volgende slachtoffer. Of is het in het vierde seizoen nu toch anders?

Wil je lachen? Dan kun je bij HBO terecht voor een dosis Iers-Amerikaanse humor in Shameless. Het veelgeprezen en geliefde programma heeft een interessant verhaal: nadat het in het Verenigd Koninkrijk in 2004 een hit was, werd het later een van de populairste series in de VS. Ondanks de Britse wortels zijn er toch enkele duidelijke verschillen tussen de Amerikaanse en Britse versie, meer dan alleen accenten.

Bron: Unsplash 

Reality tv viert hoogtij

Recent keek heel Amsterdam naar de Videoland original The Real Housewives of Amsterdam. Het is ideaal om te bingewatchen op de bank. Zeven powervrouwen uit Amsterdam nemen je mee op een reis door hun levendige en competitieve levensstijl. Via feestjes, gesprekken en dates duiken ze diep onder de oppervlakte om een exclusief kijkje te geven in hun glamoureuze wereld. Openhartig bespreken de dames alles met maar ook vooral over elkaar.

Naast The Real Housewives of Amsterdam, keren enkele klassiekers terug zoals de serie ‘Echte meisjes in de jungle’. Deze serie maakt een comeback met Valerio Zeno als presentator. Ook Roy Donders, de stylist uit het zuiden is na vijf jaar weer terug op tv. 

Op MTV kijk je het nieuwe seizoen van Catfish, daarin worden online fraudeurs die zich voordoen als anderen ontmaskerd. Het nieuwe seizoen speelt zich af in het Verenigd Koninkrijk. Ondertussen kun je bij Disney de laatste seizoenen van de Kardashians inhalen, mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Maar er zijn ook nieuwe realityshows, zoals de MTV-show Love at First Lie, met Tori Spelling uit Beverly Hills 90210 en Fuck Boy Island te zien op het televisiekanaal TLC.

Bron: Unsplash

Documentaires: Ga terug de natuur in 

Duik in fascinerende onderwerpen in alle genres, waaronder wetenschap, geschiedenis en politiek. Disney Plus heeft recent de documentaireserie Earth Moods uitgebracht, waarin je op reis gaat in de natuur zonder voice-over.

Het was het jaar van de paddenstoel, dus tijd om in Fantastic Fungi te duiken op Netflix in de wondere wereld van paddenstoelen. Ontdek de fascinerende en transformerende kracht van schimmels, een magische levenskracht die de aarde in staat heeft gesteld zich te herstellen, te genezen en in stand te houden. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*