Volgende week start nieuw seizoen Media Inside

In het derde seizoen zijn onder andere mediagrootheden Johnny de Mol, Anita Witzier, Rob Kemps en Nadia Moussaid te gast.

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn terug op tv met hun scherpe en uitgesproken blik op de media. Nieuws, tweets, televisieprogramma’s en podcasts – niets blijft onbesproken. Samen met wisselende gasten nemen ze de hoogte-en dieptepunten van de afgelopen week door. Na odes aan vergeten tafeldames en talkshowhosts sluit Marcel dit seizoen elke aflevering af met een ode aan een geheel nieuwe categorie televisie-ster. Welke? Dat zien we 3 april. Knallen met die show! ‘Media Inside’ is vanaf 3 april 2022 elke zondag te zien bij BNNVARA op NPO 3.  

Uitzendtijden
3 april: 22.15 uur
10 april: 23.10 uur
17 april t/m 8 mei: 21.40 uur

Media Inside is een coproductie van TIN CAN en BNNVARA.

2 Comments

  1. Wat een hel. Mensen die het nooit geschopt hebben tot de status van A-ster of B-ster gaan uit zurigheid gemakzuchtig tegen de -vooral lineaire- media schoppen. Het is nauwelijks grappig en gezien de vorige uitzendingen, ook totaal niet vernieuwend. Het is als cola zonder prik en als Hans Dorrestijn zonder de humor; totaal overbodig. Cynisme en ironie is leuk maar dan wel met een diepere bodem. En voor dat laatste hebben beide heren het talent gewoonweg niet.

  2. Meningen verschillen, ik kan niet wachten om het te zien. En elke werkdag luisteren naar de podcast “weer een dag”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*