Viering 90 jaar KRO op NPO Best

Al 90 jaar verbindt de KRO mensen met elkaar door programma’s en activiteiten op radio en televisie. In het weekend van vrijdag 22 t/m zondag 22 november gaat het themakanaal NPO Best een aantal KRO-klassiekers uitzenden ter ere van dit jubileum. 

Op vrijdag om 21:00 uur start het themakanaal met een aflevering van het showprogramma de Sterrenplaybackshow, dat gepresenteerd wordt door Henny Huisman.Direct daarna om 22.15 uur ziet de kijker Huisman in een ander kijkcijferkanon van de KRO, namelijk de Mini-playbackshow.

Zaterdagmiddag wordt er op NPO Best in het programma Kijkbuiskinderen teruggeblikt op één van de succesvolste kinderseries van de KRO. In deze uitzending worden de makers van de serie Q&Q opnieuw bij elkaar gebracht en halen ze gezamenlijk herinneringen op. Om 16.00 uur wordt de eerste aflevering van de populaire serie Dagboek van een Herdershond uitgezonden op NPO1.

Meteen daarna, om 17.00 uur, start op NPO Best de marathon van Dagboek van een Herdershond. Op zondag is het tweede seizoen van de serie te zien van 15.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag programmeert NPO Best ook het TV Monument over de KRO serie Hamelen. In deze aflevering, die om 14.05 begint, gaat Han Peekel in gesprek met acteurs over de legendarische kinderserie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?

De volledige programmering van het KRO weekend op NPO Best is te zien op www.npobest.nl. Op de website is ook een volledige lijst beschikbaar met alle kabelaanbieders en de wijze waarop zij NPO Best doorgeven. Via de site is de programmering van NPO Best ook 24 uur per dag live te volgen

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*