(video) Top 2000 geopend door Bart Arens

Met een spectaculaire show op het dak van Beeld en Geluid in Hilversum heeft dj Bart Arens de 23e editie van de NPO Radio 2 Top 2000 geopend. Aansluitend draaide dj Jeroen van Inkel in het Top 2000 Café Promises Of No Man’s Land van Blaudzun, nummer tweeduizend uit de lijst der lijsten.

6 Comments

 1. Ik behoor tot de categorie Top 2000-luisteraars die ieder jaar vooraf altijd moppert over dat vervelende, voorspelbare lijstje der lijstjes, maar dan toch wel met plezier gaat luisteren, zoals nu …

  Wie het nog niet wist, ik heb wat met het getal 37, of beter gezegd 37 wat met mij, want ik ben geen numeroloog, maar onder andere is 37 mijn huisnummer, het favoriete priemgetal van Ionica Smeets, het aantal weken waarna de foetus in de baarmoeder van een vrouw voldragen is, 37 is het huisnummer van Max Havelaar op de Lauriergracht, het aantal vakjes op een roulettebak 36+0 (Eduard Douwes Dekker was verslaafd aan roulette!) en het is onder meer natuurlijk de menselijke lichaamstemperatuur.

  Gisteren door een opmerking van Giel Beelen op Radio 2 even gekeken wat er op 37 in de Top 2000 staat. Ok, daar ga ik vrijdagavond de 31e als ie wordt gedraaid van te voren even een appje over sturen …

  En vandaag sprak de Koning in zn kersttoespraak over het belang van verhalen van mensen, ik onderschrijf dat, niet ver-wond-erlijk en sprak ie over een politie-agent met 37 jaar ervaring.

  Kijken of de komende dagen 37 nog meer opduikt, in ieder geval op Oudejaarsavond op Radio 2, de avond dat er iets in de lucht hangt, o Lord …

  DJ

  Ik hoor NU 23:51 Jacques Poels in de Top 2000 zingen, ken t jodelnummer niet, maar hij zingt ´37 jaar´. Heus, toeval bestaat niet.

 2. Veel plezier voor de liefhebbers. Al begrijp ik nog steeds niet wat er leuk is aan een gemanipuleerd lijstje met bijna altijd dezelfde plaatjes aan elkaar gepraat door bejaarde dj’s op het tempo van een slak. O wacht dat is het geluid van radio 2 het hele jaar al.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*