7 Comments

 1. Mooie spectaculaire start. Jammer dat het voor het zoveelste haar met een vrije kleurloze dj is. De opening van het grootste event van je radio station van het jaar doe je toch met je grootste namen? Ruud de Wild, Stenders & van Inkel of Jan Willem en Jeroen hadden daar moeten staan. Maar niet Bart Arens. Hij stond enthousiast te spelen i.p.v. dat hij normaal gesproken zo uit zijn dak gaat. Het zag er prachtig uit en was mooi in beeld gebracht maar hoe Bart Arens er bij stond zag er heel geforceerd uit. Ook met een iets te hip jasje voor zijn doen denk ik.

 2. Helemaal mee eens Michel, je had daar een echte DJ moeten zetten zoals ene Liebrand, Armin en noem maar op… geen Radio DJ Die 4 wat jij noemde kunnen dat ook niet.

  • @ Christian.

   Jij snapt het niet echt. De door jou als “echte” dj’s werken niet bij de PO en zijn geen radio dj’s.

   Ben het wel met Michel eens dat het beter ware geweest met Ruud de Wild, Stenders & van Inkel of Jeroen van Inkel.
   Reclame technies gezien beter. Laat onverlet dat ik niks tegen Bart heb maar de andere heren hebben meer “uitstraling’.
   Maar ja, ik dan ook al lang weg uit die wereld……………………….

 3. Bart Arens deed het geweldig , hij heeft ook een muzikaal verleden en weet hoe hij songs aan elkaar moet vlechten , de vraag is of een Ruud de Wild dat ook kan.

  • Bart Arens is ook een brave borst met een braaf imago en doet dan ook de brave ochtenduren, maar hij heeft wel het best beluisterde programma van Radio 2, dus … En behalve slap lullen wat iedere deejay kan, kan hij ook nog echt wat anders, goed pianospelen.

   En leuk bij de Top 2000 de visual radio met de zoombeelden bij mensen thuis. Net het feestelijke Raise Your glass van Pink met aansluitend Fight for Your right (to party) van The Beastie Boys. En dat rond 21.00 uur Tweede Kerstdag, nee dat is geen toeval, toeval bestaat niet. Gelukkig maar.

 4. Bart heeft alles uit de kast getrokken om er echt iets van te maken, en dat mis ik bij nagenoeg iedere dj die de top2000 presenteert! Het kijken op tv heb ik laten gaan, totaal geen sfeer, de muziek is ook niet meer wat het is geweest, 25% bestaat uit onbekend album materiaal gestemd door fanclubs. Hiermee gaan ze een hoop luisteraars wegjagen. Waar is de tijd gebleven dat er echte verhalen werden verteld over de hits, maar ja de huidige generatie weet weinig hitfeiten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*