PowNed komt met Viaplay-documentaire over Max Verstappen

Fans van F1-wereldkampioen Max Verstappen kunnen hun hart ophalen, want Omroep PowNed zendt 24 en 25 augustus de documentaires Verstappen – Lion Unleashed uit op NPO 1. Vanaf 18 september zendt PowNed ook de drieluik Max Verstappen: Anatomy of a Champion uit op NPO 3. Beide titels zijn straks tevens te streamen op NPO Start. 

Verstappen – Lion Unleashed
In Verstappen – Lion Unleashed blikt de Nederlandse superster samen met zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het zinderende Formula 1® seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd. In Verstappen – Lion Unleashed x2 kijken Max, zijn vader Jos, zijn manager Raymond Vermeulen en David Coulthard terug op het recordbrekende seizoen 2022, waarin Max zijn tweede wereldkampioenschap behaalde.

Max Verstappen: Anatomy of a Champion 
Max Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. De verwachtingen waren altijd hoog gespannen. Zijn jeugd kende zowel opoffering als onvoorwaardelijke liefde en heeft hem gemaakt tot de kampioen die hij nu is. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen van het leven van Max Verstappen. We zijn bij zijn reizen, fotoshoots, voorbereidende gesprekken en uiteraard de wedstrijden. Ook reflecteren Max en zijn familie over zijn opvoeding; het fundament voor zijn succes. 

Verstappen – Lion Unleashed is geproduceerd door Viaplay en wordt donderdag 24 en vrijdag 25 augustus om 17:20 uur uitgezonden op NPO 1. De 3-delige serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion is geproduceerd door Pulse Production en wordt vanaf maandag 18 september wekelijks om 21:12 uur uitgezonden op NPO 3. 

5 Comments

  1. Merkwaardige kop weer. Viaplay heeft de documentaire voor haar eigen platform geproduceerd en scoort nu wat extra geld door PowNed te laten betalen voor uitzending op NPO 1.

  2. In maart 2022 meldde Viaplay overigens dat Verstappen – Lion Unleashed alleen en exclusief bij Viaplay te zien zou zijn. Vervolgens doen ze nu weer eens niet wat ze eerder beloofd hebben.

  3. Dus ik betaal dubbel? Eerst betaal ik voor Viaplay en nu gaat mijn belastinggeld uit naar content waar ik al voor betaald heb?

    Bij Viaplay de volle mep betalen en er niks voor terugkrijgen want Dragon’s Den is aan WNL verkocht, Fort Boyard is nooit gekomen en die beloofde dramaseries zijn er ook niet gekomen. De duurste streamingdienst met de slechtste films. Viaplay is 100% afhankelijkheid van Max Verstappen, ongezond bedrijf.

  4. De kop was dus ‘Viaplay produceert Max Verstappen-documentaire voor PowNed’, maar dat heeft de redactie van Spreekbuis nu aangepast.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*