Viaplay houdt vast aan huidige F1-commentatoren


Dit weekend kwam via social media er een stortvloed aan kritiek op de nieuwe Formule 1-commentatoren. Veel F1-kijkers willen dat Olav Mol bij Viaplay de Formule 1 gaat verslaan. Viaplay heeft nu aangegeven dat, ondanks de kritiek, er geen veranderingen gaan doorvoeren.


“Wij waarderen wat Olav en Jack hebben gedaan met de Formule 1 over de jaren heen. Echter, staan wij achter onze commentatoren die de actie van de baan naar uw tv brengt”, aldus Viaplay.

14 Comments

 1. De ‘actie’ die deze commentatoren brengen is een lading drek dat Via de Plee in het riool thuishoort. Begrafenisondernemers en trapliften hebben meer bevlieging en hoogtepunten dan deze twee muppets.

 2. Er zijn alternatieven genoeg, dus mensen, stop met (af)zeiken en vragen om vervanging. Olav gaat nooit in duo, dus dit is wat het is. Of blijf je gelijk als veel Hamilton fan hangen in frustratie?

  • Het gaat niet om Olaf Mol persoonlijke, die 2 Muppets zijn echt beschamend voor elke presentatie duo ook al zouden ze vervangen worden. Echt crapp uit deze tijd.

 3. Die eerste reactie hier, in een woord geweldig dit, en je hebt gelijk, het was ronduit slecht, zelfs de teletubbies is leuker om naar te kijken

  • Bizar wat voor een slechte zaak ze durven neer te zetten, Viaplay behoort lekker in de plee.

   Als een acteur geen kijk cijfers genereert omdat die slecht presteert, dan ga je die toch ook niet meer inzetten? XD

   Ik heb werkelijk nog nooit zulke slechte commentatoren gehoord..

 4. Ik heb een reactie zeg mijn abonnement nu terplaatsen op dit commentaar is bagger zeg ik het nog vriendelijk geen mol dan maar niks is beter.

 5. Ik word gek van die vrouw in de studio. Lijkt wel F1 voor kinderen. Wat een domme vragen stelt ze.
  Het is een betaalzender. Daar kijken F1 liefhebbers naar. Het lijkt wel alsof ze denkt dat de kijkers onwetende kinderen zijn.
  Er moet tegenwoordig overal een vrouw bij zijn. Maar als je geen vrouwen met kennis heb moet je een man nemen

 6. Wat wederom een verschrikkelijk saai commentaar bij deze prachtige race van Max zojuist. Echt totaal emotieloos, super monotoon en saai van stem deze 2 nieuwe mannen die ons van commentaar voorzienā€¦. Graag Olaf en Jack heel gauw maar terug.

 7. Het commentaar van die twee tijdens de race is zo nep en gemaakt. Zo komt het iig over. Alsof ze heel geforceerd hun best doen. Zal wel te maken hebben met over compensatie.
  En Amber blijft maar in de studio maar stupide vragen stellen.
  Ondertussen noemt de leiding het allemaal geslaagd. Maar waar baseren ze dat op?? Op hun stelling dat er veel abonnees zijn. Maar dat is een slecht excuus, want dat is logisch. Fans willen immers f1 kijken en viaplay heeft een soort monopolie positie. Bovendien schakelen veel fans over op de radio opties van Olof. En is er massale kritiek op viaplay. Dusā€¦ hoezo is het een success???

 8. we betalen een aardige som voor dit slechte race verslag het verslag van die twee tijdens de race is zo slecht dat je ze maken onzin een een lul verhaal en in zin 2 proberen ze het recht te zetten viaplay stop met uit zenden geef het terug aan ziggo dit is zo slecht anders is het voor mij geen formule 1 meer

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*