Viaplay gaat samenwerking aan met MMA

Viaplay wordt de live streaming thuisbasis van Levels Fight League evenementen in tien Europese markten. De streamingdienst en de Nederlandse MMA-organisatie, zijn een langdurige samenwerking aangegaan, waardoor vechtsportliefhebbers vanaf 2 oktober jaarlijks zes LFL shows live kunnen volgen.

De Levels Fight League shows zijn zowel in Nederland te zien, als in alle Scandinavische en Baltische landen en Polen. Vechtsportfanaten kunnen genieten van de acties van bekende atleten zoals voormalig Glory kampioenen Jason Wilnis en Murthel Groenhart, Melvin van Suijdam, en UK ster Aiden Lee. De eerste show van LFL 6 is op 2 oktober live te zien vanuit Amsterdam.

Peter Nørrelund, Viaplay Group Chief Sports Officer: “LFL is een ambitieuze en spannende toevoeging aan ons vechtsport portfolio. Het is onze ambitie om de kijkers meer vechtsport te bieden in onze 10 Viaplay-landen. Onze voortdurende investeringen in MMA-rechten getuigen van ons doel om de thuisbasis van vechtentertainment te worden in al onze markten.”

Donovan Panayiotis, Levels Fight League CEO: “Ons doel sinds de lancering van LFL vorig jaar was om MMA in Nederland verder te ontwikkelen en deze samenwerking met Viaplay helpt daarbij. We zijn erg enthousiast en kijken ernaar uit om premium MMA-content te leveren aan vechtsportfans in heel Europa.”

De overeenkomst is in samenwerking met Athletic Sports Group en haar dochteronderneming Fight Globe.

MMA portfolio
Viaplay’s MMA-portfolio omvat; PFL, KSW, Cage Warriors en Invicta in de Scandinavische en Baltische landen, Polen en Nederland; Enfusion in Nederland, Polen en Baltische landen; en nog veel meer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*