ViacomCBS lanceert Noggin op Amazon Prime in Nederland

Nick Jr.’s best beoordeelde videoservice voor de jongste kijkers breidt zich in heel Europa uit via Amazon Prime Video.

ViacomCBS kondigt vandaag de Nederlandse lancering aan van Noggin, de educatieve abonnementsdienst voor de allerjongste kijkers. Amazon Prime abonnees hebben vanaf vandaag toegang tot de videoservice. Noggin biedt kinderen educatieve content met de hulp van vertrouwde Nick Jr. karakters en shows als Dora The Explorer, Shimmer & Shine, PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen, en Go, Diego, Go. Na de lancering van de service in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk begin september 2020, breidt Noggin zich nu ook uit naar Nederland en onder andere Italië en Spanje. Amazon Prime leden kunnen vanaf nu hun favoriete Nick Jr. programma’s zonder reclame bekijken en/of downloaden in hun eigen taal.

‘Met deze lancering blijven wij onze positie in heel Europa versterken via Amazon Prime Video en daarmee geven we onze fans toegang tot deze hoogwaardige service en de leuke leermogelijkheden’, aldus Bram Husken, Vice President Content Distribution Northern Europe. ‘Binnen onze internationale streamingstrategie biedt Noggin een unieke propositie voor kinderen en gezinnen dankzij de hoge kwaliteit van de niche content en de gebruiksvriendelijke omgeving.’ 

Over Nickelodeon
Nickelodeon is het nummer één entertainmentmerk voor kinderen. De van oorsprong Amerikaanse zender is na 41 jaar nog steeds de plek waar de beleefwereld van kinderen altijd op de eerste plaats staat. Het entertainmentmerk, gericht op kinderen tussen de 6 en 12 jaar, besteedt veel aandacht aan het lokaliseren van de zender voor de Nederlandse kijker. Zo worden internationale shows als Henry Danger, The Thundermans en Nicky, Ricky, Dicky & Dawn nagesynchroniseerd en ligt er een sterke focus op lokale producties en series, zoals het enorm populaire De Ludwigs en de Viral Fabriek. In zowel 2018 als 2019 vierde het merk het einde van de zomervakantie met een eigen festival in Almere; Het Nickelodeon Festival in Almere. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*