Veronica-iconen halen herinneringen op in podcastserie Toen

In de nieuwe podcast Toen nodigen Frans Meijer (producer) en Eduard Huis in ’t Veld (regisseur) voor elke aflevering een oudgediende van Veronica en een bekende artiest uit om samen herinneringen op te halen uit het verleden. De komende weken hoor je iconische namen als Lex Harding, Cesar Zuiderwijk, Jan van Veen, Peter Koelewijn, Ad Bouman en Rudy Bennett!

In de eerste aflevering van Toen schuiven Leo van der Goot en Jan Tuyp (BZN) aan. Leo vertelt onder meer over de zeezender-tijd van Radio Noordzee en Veronica, terwijl Jan Tuyp je als luisteraar meeneemt naar het begin van het succes van BZN. Met de hit Mon Amour breekt de band definitief door en boren ze bovendien een geheel nieuw genre aan. Het is niemand minder dan onze eigen Lex Harding die hen dan vraagt of ze klaar zijn voor het grote succes.

2 Comments

  1. In de eerste aflevering van Toen schuiven Lex Harding en Cesar Zuiderwijk aan. En hierboven staat de tweede aflevering.

  2. Gaat het nu over de zeezender Veronica of de daaruit voortkomende VOO ? De laatste heettte in de volksmond ook Veronica.
    Frans Meijer (producer) en Eduard Huis in ’t Veld (regisseur) waren nl niet betrokken bij de zeezender. Dit voor de historische juistheid.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*