Veel reacties op vrijgekomen Frank Masmeijer

Frank Masmeijer is onverwacht eerder vrijgekomen. Vandaag kwamen er verschillende reacties op zijn vrijlating.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft negatief geadviseerd in het gratieverzoek over oud-presentator Frank Masmeijer (60). Dat bevestigt het OM aan RTL Nieuws.

De Telegraaf meldt dat bij de Nationale Politie er massale verontwaardiging is over de gratie aan Frank Masmeijer. Volgens voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politiebond (NPB) regent het telefoontjes van boze agenten en rechercheurs.

Aan RTL Boulevard en het Algemeen Dagblad liet het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden weten positief te hebben geoordeeld.

De VVD gaat Kamervragen stellen over de eerder vrijgekomen Masmeijer , omdat hij gratie heeft gekregen van koning Willem-Alexander (55). 

6 Comments

 1. deze gratie is een opsteker voor de drugswereld.
  wat is het belang voor de koning.betrekkingen daar?
  de gratie is een ondermijning van het rechtsysteem en een klap voormaatregelen om die duistere drugsdealers op te sporen.
  laten we de koning per direct vrije uitgeleide geven naar griekenland, argentinië.

 2. Waar gaat Nederland heen met zo,n gratie het wordt een vrijgeleide voor de drugs wereld en waar bemoeid de Koning zich mee het OM gaf een negatief advies dus bemoei je er niet mee het slaat nergens op, komt straks de koning met Maxima weer een zielig verhaal op de bank doen ga lekker voor altijd naar Griekenland

 3. al eerder had WA gezegd niet onfeilbaar te zijn. gratie verlenen is een act van verstandsverbijstering en minachting van ons rechtsysteem.wat een afgang als dat ons staatshoofd is. teveel met idioten en onderdrukkende heersers in de wereld omgegaan.
  een taakstraf is op de plaats in een afkickkliniek.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*