Veel Pinkpop bij publieke omroep

NPO 3FM zendt op 10, 11 en 12 juni live uit vanaf Pinkpop. De verslagen zijn ook te zien en beluisteren via 3fm.nl en de 3FM-app. Via de app worden onder meer suggesties voor optredens gedaan en geven festivalgangers hun hoogtepunten door die later op NPO 3FM te horen zijn. Vloggen en selfies maken worden een belangrijk onderdeel van de verslaggeving.

VPRO’s muziekplatform 3voor12 zendt ook weer  uit vanaf Pinkpop. Verslaggevers lopen drie dagen over het terrein en schrijven recensies, interviewen artiesten en leggen de Pinkpopsfeer vast in beeld, tekst en geluid. De redactie update Facebook, Instagram en Twitter continu. Nieuw is het vpro3voor12 Snapchat account. Recensies komen binnen een paar uur na een optreden online en de livestream is te volgen via vpro.nl/3voor12.

Voorpret
Maar er is ook veel Pinkpopvoorpret bij de publieke omroep. Op zaterdag 4 juni begint het met de hoogtepunten van vorig jaar. Er zijn optredens te zien van onder andere Muse, George Ezra, Slash, Kovacs, Faith no More, Pharrell, Kensington, Robbie Williams, The Script, Typhoon en het biervangmoment van John Coffey. Hier is ook een korte impressie van vorig jaar,

Vanaf maandag 6 juni staat NPO Cultura in het teken van het festival in het Limburgse Landgraaf, met veel aandacht voor de headliners: Red Hot Chili Peppers, Paul McCartney én Rammstein. NPO Cultura is te volgen via npo.nl/cultura en te ontvangen via digitale televisie. Tijdens Pinkpop zijn vanaf vrijdag 10 juni 16.00 uur tot zondag 12 juni 00.00 uur de hele dag en avond volledige concerten terug te zien.

​Bron: NPO/VPRO

http://www.pinkpop.nl/2016/

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*