Vacature: YouTube Channel Manager

Wij zijn op zoek naar een Certified YouTube Manager voor een Nederlands platenlabel, welke internationaal toonaangevend is op het gebied van dance.

Functieomschrijving & Werkzaamheden
Als YouTube Manager voor een van ’s werelds grootste Youtube kanalen ben je o.a verantwoordelijk voor de groei, content strategie en het beheren van rechten op de verschillende kanalen van dit platenlabel. Je bent een spin in het web van alle Youtube activiteiten van onze opdrachtgever en constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het platform.

Vaardigheden
Voldoe je aan onderstaande eisen? Ben je Youtube certified in Audience Growth, Digital Rights & Content Strategy. Houd je van strakke deadlines? You speak very good english? En ben je ook gewoon gezellig en sociaal? Wanneer je kennis maakt met het huidige team, wil je namelijk niks anders dan een echte teamplayer zijn.

We wilden het eerst niet melden maar toch, je begrijpt dat 9.00 tot 17.00 in deze branche niet standaard is. En ja, heel fijn dat je eindelijk met je analytisch denkvermogen, creatief en probleemoplossend kan zijn.

Als kers op de taart heb je HBO werk en denk capaciteiten.

Scholing
HBO

Salaris
In overleg, afhankelijk van ervaring

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Dan hebben wij de leukste werkomgeving voor je gevonden in Hilversum met de leukste collega’s en de fijnste muziek op de achtergrond! Neem contact op met heleen@heleenrecruits.nl (uiteraard met CV en motivatie)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*