vacature: Junior Editor EMG

40 uur | Postproductie

In ons Postproductieteam is er een mooie plek vrijgekomen voor een enthousiaste Junior Editor (40 uur p/w, parttime bespreekbaar).

Vacature Junior Editor

WIE ZIJN WIJ?

EMG levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Actualiteit, sport, entertainment, reality, drama, corporate en nog veel meer: de afdeling postproductie van EMG is op het hoogste niveau actief en verzorgt de gewenste nabewerking voor alle richtingen en stijlen zoals je die binnen én buiten het televisielandschap tegenkomt

AAN DE SLAG!

Als junior editor verricht je montage-technische werkzaamheden voor verschillende producties. Je werkt veel samen met onze klanten en in samenwerking maak je een inhoudelijk, technisch én creatief hoogstandje.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU:

  • Je bent accuraat, oplossingsgericht en gedreven
  • Je hebt een commerciële instelling, bent klantgericht en een échte teamplayer
  • Je kunt zowel samenwerken als zelfstandig aan de slag gaan
  • Je bent een creatief persoon en hebt van je hobby je beroep gemaakt. Zo maak je van iedere dag een feestje
  • Je beseft dat ons bedrijf 24/7 doordraait, waardoor onregelmatige werktijden “part of the job” zijn
  • Je bent handig met het Adobe pakket en je scoort bonuspunten als je bekend bent met Avid Mediacomposer. Met dit pakket zal je namelijk het meeste van je werk zal gaan verrichten
  • Kennis van meer softwarepakketten is mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat je een verhaal kunt vertellen
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is aanbevolen
  • De beschikking over een rijbewijs en eigen vervoer is aanbevolen

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN:

EMG Postproduction biedt een prettige, informele werksfeer. Ook bieden wij je op ons hoofdkantoor op het Hilversumse Mediapark een werkplek op het hoofdpodium van het Nederlandse medialandschap én bieden wij ondersteuning om het maximale uit jezelf te halen.

Bij ons werken zo’n 450 ambitieuze, creatieve en enthousiaste medewerkers en daar kun jij er één van worden. Is alles in deze vacature op jou van toepassing en ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken, stuur dan je CV voorzien van motivatie naar ons toe via onderstaand formulier. Vergeet vooral niet om te zorgen dat we een showreel kunnen bekijken, dat is bij deze vacature echt een must en we vinden het leuk om die te gaan bekijken!

Sterker nog, zonder motivatie en link naar een showreel zullen we je sollicitatie helaas niet in behandeling kunnen nemen.

SOLLICITEER HIER

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*