Uitzendrechten UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League 2021-2024 naar Talpa

Talpa Network is erin geslaagd de uitzendrechten van wedstrijden in de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League te bemachtigen voor de periode 2021-2024. Hiermee heeft Talpa Network de eerste uitzendkeuze van wedstrijden in de twee Europese voetbaltoernooien voor clubs.


Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network: “Dit is heel mooi nieuws. De concurrentie voor de uitzendrechten is structureel enorm. We zijn blij dat ook na de zomer Europees topvoetbal bij onze zenders te zien is. Met de UEFA Europa League en de nieuwe UEFA Europa Conference League zijn we ervan overtuigd dat we wederom hele interessante wedstrijden, met veel Nederlandse clubs, kunnen uitzenden en onze kijkers mooie voetbalavonden kunnen blijven voorschotelen.”

3 Comments

  1. mooi zo geen belasting geld meer naar voetbal, eens kijken hoe hard de Nog gaat huilen nu ze dit niet meer hebben en hun handje weer omhooghouden in Den haag.
    Hoop dat ze veel kijkers verliezen

  2. Simpel, John de Mol wilde een tijdje terug RTL al eens overnemen, mislukte, maar RTL gaat het niet redden. Teveel verlies met lineaire TV en Videoland loopt voor geen meter.

    Bron: media courant. 08 april 2019, 15:40.
    Citaat: “De gesprekken tussen Talpa Network en RTL Nederland over een vergaande samenwerking zijn stukgelopen omdat John de Mol uiteindelijk uit was op een overname. Dat heeft RTL-directeur Sven Sauvé gezegd in 1 op 1 op NPO Radio 1. De Mol heeft toegegeven dat hij de huidige tv-oorlog met RTL is begonnen vanwege het stuklopen van die gesprekken. Het begon met het binnenhalen van de mannen van VI en daarna kaapte hij nog een hoop RTL-sterren weg.”

    Dat gaat weer een nieuwe wending krijgen nu Peter “hee, hallo!” van der Vorst denkt zijn slag geslagen te hebben, maar verslikt zich in lineaire TV. Dat is iets van 20 jaar geleden. Met de komst van veel digitaal aanbod kan RTL niet meer achterblijven. Als dit het antwoord van Peter is op de strijd, dan is het een lachertje voor de Mol.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*