Uitspraak hoger beroep FM-vergunningen live te volgen

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) zal op dinsdag 20 december 2022 uitspraak doen in het hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank Rotterdam waarbij de besluiten van de minister van EZK om de FM-vergunningen voor landelijke commerciële radio-omroepen per 1 september 2022 te verlengen met 3 jaar, zijn vernietigd. 

De zitting is via de livestream te volgen op dinsdag 20 december 2022 vanaf 13:00 uur via deze link.

8 Comments

 1. Eens zien of het sprookje in duigen valt voor KINK. Andere de maat nemen wat ze verkeerd doen zoals bij Veronica, maar zelf naast een FM frequentie vissen, als de veiling door gaat of niet.

   • Evert, luister maar naar Radio M Utrecht. Deze zender behoort nu tot de dertig meest beluisterde radio stations online. Een knappe prestatie, evenals Omroep GLD en Tukker FM die net boven Radio M Utrecht staan. Kleine bespelers in radio land.

  • Ik continu radio … 😉

   En KINK? Wie trekt zn portemonnee en hoeveel zit daarin Leon, Jan, Lodewijk, Piet of Klaas? Jongensboek of sprookje? Jan Hoogesteijn (KINK-directeur met de droom om KINK te laten k(l)inken als VARA/VERONICA) moest er van de zomer allemaal hartelijk om lachen. ‘Ik ben allang blij dat ze mij niet met Don Quichotte vergelijken!’ Hier moet ik dan weer om lachen, eigenlijk meer proesten. Succes Jan en ik ga kijken dinsdag.

   Thzoday radio, tzomorrow thze world!
   Ditrich Schreuderman

 2. Dit hoger beroep is toch voor de bühne. Iedereen weet dat die veiling gewoon doorgang gaat vinden. Bij de stations zelf, ook die bezwaar maken zijn de voorbereidingen hierop al in volle gang.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*