UFC-uitzendrechten naar Veronica

UFC en Veronica hebben vandaag een exclusief uitzendpartnerschap in Nederland aangekondigd. Dit bestaat uit alle live UFC-evenementen en meer dan 100 uur aan content. Naast UEFA Champions League voetbal en Glory Kickboxing verrijkt Veronica het sportaanbod op de zender met deze nieuwe samenwerking. Het eerste evenement wordt op zaterdag 19 januari live gestreamd via www.veronicatv.nl en is op maandag 21 januari om 23.00 uur te zien bij Veronica.

UFC, ’s werelds eerste mixed martial arts (MMA) organisatie, viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest waardevolle sportaanbieders ter wereld. UFC heeft twee uitverkochte shows in Nederland georganiseerd en is de thuisbasis van enkele van de beste Nederlandse atleten in vechtsporten, onder wie Alistair Overeem, Germaine de Randamie, Gokhan Saki, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve.

“Nederland heeft zo’n gepassioneerde schare fans van vechtsporten. We waren daar getuige van toen we in 2016 ons eerste evenement naar Rotterdam brachten”, aldus David Shaw, Senior Vice President van UFC, International & Content. “We hebben een geweldige selectie Nederlandse atleten waarvan er vele tot de beste ter wereld behoren in hun gewichtsklasse. We kijken er naar uit om samen met het team van Veronica verder te bouwen aan UFC.”

Bastiaan van Dalen, hoofd van Veronica TV, zegt: “UFC is een geweldige aanvulling op ons huidige sportaanbod. We verheugen ons op deze speciale samenwerking. “

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*